Dobro došli u Hrvatsku, dragulj Mediterana!!

Odmorite se, uživajte, zabavite se!

Iznimno zadovoljstvo nam je što ste na 1777 kilometara dugoj Jadranskoj obale izabrali našu destinaciju za savršeni odmor. Prirodnoj ljepoti i slikovitosti hrvatske obale pridonosi i blaga sredozemna klima s 2400 do 2800 sunčanih sati godišnje, što je svrstava među najsunčanije europske obale. Duž obale ima 718 otoka i otočića, 389 hridi i 78 grebena, pa se Hrvatska opravdano naziva »zemljom tisuću otoka«.


Provedite aktivan odmor obilaskom Vrsara i okolice uživajući u hladovini biciklističkih staza, užitku bogate gastronomske ponudeSvježi zrak, prekrasni prirodni pejzaži, plaže i vidikovci, kao i kulturni spomenici koji svjedoče o bogatoj povijesti ovog kraja samo je dio zadovoljstva kojeg možete doživjeti vozeći se lokalnim biciklističkim stazama, ili zaviriti u osamljenu uvalu ili otočić.


Bike – nudimo vam bicikle koje će zadovoljiti vaše potrebe kako biste mogli istražiti zanimljivosti okolice (bicikli za odrasle, dječji bicikli, dječje sjedalice, kacige,…).Boat – zavirite iza otočića! Nudimo vam najam brodica koje su jednostavne za rukovanje i savršene za otkrivanje morskih pejzaža. Nalazimo se u sportskoj lučici autokampa.

Aquapark – Uz rekreaciju nudimo vam i zabavu na moru. Doživite ludilo vodenih atrakcija. Na prekrasnoj plaži, u centru autokampa, postavili smo Aquapark, izvor zabave za djecu, mlade i one koji se tako osjećaju. Dođite, uživajte i iskusite nezaboravno iskustvo.